Definició treballsProjectes

Concurs fotogràfic #NaturaEspiritualitat

S’acosta el Nadal, és un bon moment per la meditació, la calma i l’espiritualitat. Aquest concurs és una crida a la reflexió i a mirar de manera nova el nostre entorn, a viure la natura d’una forma diferent. Cal realitzar una fotografia que estableixi un vincle entre natura i espiritualitat. Les aproximacions son moltes: simbòliques, iconogràfiques, culturals…

Cal pujar la fotografia a Instagram amb els hastags: #NaturaEspiritualitat #Blanquerna. Afegir un text amb la vostra descripció de la fotografia, el vostre nom i cognom i citar al final la frase: Concurs Fotogràfic Natura i Espiritualitat, Blanquerna 2015.

El límit de temps és el dia 12 de desembre. Entrega dels premis el dia 22 de desembre a les classes de l’assignatura de Direcció d’art en Publicitat de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de matí i tarda, 11h. (aula 201) i 19.30h. (aula 102).

Short list: de 20 fotografies: diploma i exposició de les fotografies a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

Premis (tres primers guanyadors): un llibre d’art i diploma.

Previous post

Anuncios de Spike Jonze, Jonathan Glazer, Michel Gondry

Next post

Els 20 finalistes del concurs #NaturaEspiritualitat 2015

JosepRR