AgendaFestivalsProjectes

2ª ACELERADORA DE CINE: PRODUCCIÓ CINEMATOGRÀFICA AMB WERNER HERZOG A LA SELVA AMAZÒNICA

La Selva, Ecosistema Creatiu, cooperativa de nova creació que agrupa a joves creadors i productors audiovisuals ubicats a Barcelona, organitza de nou l’Acceleradora de Cinema amb el director alemany Werner Herzog a la Selva Amazònica de Colombia. El projecte és una convocatòria internacional adreçada a joves creadors que vulguin produir un curtmetratge de ficció o documental sota la tutela del famós director. La convocatòria està oberta fins al 22 de gener.

El lloc de trobada serà la ciutat de Leticia, Colòmbia, just a la triple frontera entre Brasil, Colòmbia i el Perú. Allà el cineasta dirigirà un taller durant 11 dies ( 24/04 – 04/05 de 2020 ) per un grup de cineastes emergents que realitzaran un curtmetratge sota la seva assessoria.

Es tracta d’una experiència de creació cinematogràfica intensiva i única en la qual la totalitat del grup compartirà el dia a dia amb el creador bavarès Werner Herzog, a través de xerrades grupals i assessories individuals, amb l’objectiu de potenciar i estimular la producció de cada cineasta en totes les etapes del procés de realització; des del naixement de la idea, inspirada en un tema proposat per Herzog el 1r dia de la trobada, fins a la primera exhibició de la peça acabada el dia 11.

Intento ser un buen soldado del cine. Un buen soldado tiene sentido del deber. Su deber es seguir su visión. Tienen que seguir su visión. Si están muy convencidos de su visión, si ven algo en el horizonte que nadie más ve, y quieren compartirlo para que pase a formar parte de los sueños colectivos de todos, entonces tienen un motivo para no tener miedo. No le tengo miedo a nada; esa palabra no está en mi diccionario

– Werner Herzog

Per tal de respondre a la necessitat de concentració que requereix un taller d’aquestes característiques, la trobada es donarà en un format de residència i cada participant tindrà accés a una carpeta de recursos compartida amb suggeriments de localitzacions, personatges i temàtiques que poden trobar en l’entorn amazònic.

La convocatòria està oberta fins al 22 de gener. Per més informació podeu accedir a: https://www.laselva.coop/werner-herzog-colombia-2020/

Previous post

OSCARS 2020: QUÈ PODEM ESPERAR?

Next post

Judith Colell, una directora amb una producció per estrenar

Joan Isern

Joan Isern