Agenda

Bon Nadal i molt de cine!

Tot i no ser un Nadal perfecte, cal mantenir l’esperit nadalenc i de quina millor manera que compartir amb la família una època d’il·lusió i felicitat de la mà del millor cinema a casa.

Les plataformes d’streaming, aquest any es farà passar un bon 25 de desembre amb els seus amplis catàlegs amb els millors clàssics de la temporada nadalenca. I tu, ja saps quina miraràs?

Avui donem pas a l’estrena esperada de Soul, una producció de Disney + que ens transporta als carrers de Nova York per a descobrir les respostes a les preguntes més importants de les nostres vides. El protagonista és un professor que ha esperat tota la vida per triomfar com a músic quan de sobte, un fet miraculós fa que la seva vida canviï.

I per a les més clàssiques, podeu reprendre les produccions nadalenques més populars de tots els temps:

  1. Solo en casa. Un nen de vuit anys es troba abandonat a casa quan de sobte dos lladres decideixen assaltar totes les cases de la comunitat de veïns.
  2. Love Actually. Històries d’amor entrellaçades durant l’època de Nadal. Molt d’amor i molta varietat de personatges.
  3. Pesadilla antes de Navidad. En Jack decideix millorar el Nadal, però amb un esperit molt oposat i segrestar al Pare Noel està entre els seus plans.
  4. Polar Express. Un nen puja a un tren cap al pol nord i emprendrà una aventura per al propi coneixament. La màgia sempre està present i no sempre és fruit de la imaginació.
  5. Cuento de Navidad. Un noi malhumorat rep visites dels fantasmes dels Nadal passats, presents i futurs. Aconseguiran que aquest deixi enrere el seu rancor i egoisme?
  6. El grinch. Un ogre verd que detesta el Nadal ha viscut sempre aïllat de la societat. Vol robar tots els regals del Pare Noel però… Realment és tan dolent com aparenta ser?

Elf, KrampuS, Milagro en la calle 34, Historias de Navidad…

BONES FESTES!

Previous post

Warner Bros se suma a les estrenes en streaming

Next post

Vitals. Una història humana

Cristina Fabero

Cristina Fabero