Projectes

Cima Catalunya, 2017

Cima Catalunya (Associació de dones cineastes i de mitjans audiovisuals) busca idees i projectes de curtmetratge liderats per dones per a ser presentats davant la indústria cinematogràfica catalana.

 

Vols presentar un projecte de curtmetratge? Consulta les Bases aquí.

Un comitè de selecció d’expertes i experts seleccionaran 12 projectes per a participar en una jornada d’assessorament i de pitchings i one to one per a connectar creadores amb potencials productors/es per a les seves històries així com a agents del sector del curtmetratge que puguin donar-te feedback sobre el teu projecte.

L’activitat d’assessorament es durà a terme a La Bonne el dia 14 de novembre de 2017 durant tot el dia, i la jornada de Pitchings i One to One es desenvoluparà en el marc de L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona (http://alternativa.cccb.org) i tindrà lloc el matí del dimecres dia 15 de novembre de 2017.

El millor Pitch rebrà el premi del Jurat d’experts per a poder dur a terme la postproducció del projecte seleccionat. La convocatòria estarà oberta del 25 de Setembre al 25 d’Octubre, i a partir de llavors es contactarà amb les seleccionades per a la participació en les jornades del 14 i 15 de novembre.

Inscriu-te aquí!

CIMA CATALUNYA en col·laboració amb l’Alternativa Professionals i La Bonne el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa organitza aquesta jornada amb l’objectiu de fer créixer projectes de curtmetratge en desenvolupament dirigits per dones, facilitant la connexió entre els projectes i potencials productors així com experts del sector que puguin oferir orientació a les creadores.

www.cimacatalunya.org

Previous post

Miniput, 2017

Next post

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Lluis Anyó

Lluis Anyó