Projectes

Judith Colell, una directora amb una producció per estrenar

La nostra directora del grau de Comunicació Audiovisual, Judith Colell, dirigeix un encàrrec des de República Dominicana titulat “15 horas”.

Aquest llargmetratge dramàtic amb un guió de Cira Valiño parla sobre la violència de gènere dins una família de classe alta i, per tant, molt important i adinerada. 15 horas és una producció que, segons la seva directora, va dirigida a totes aquelles dones valentes que ho intenten dia rere dia com ho fa l’Aura, la protagonista, en intentar fugir del seu marit.

Poder parlar d’aquests temes des d’un país emergent com ho és República Dominicana ha estat un descobriment molt gran per la Judith. Està molt orgullosa de poder donar a conèixer més aquests temes i des d’un primer moment no va dubtar ni un minut en acceptar aquest encàrrec. 15 horas va tenir un rodatge de quatre setmanes i es va iniciar el novembre del 2019. Tenia una data de finalització prevista el juliol del 2020 però a causa de la Covid han tingut retard en la postproducció i, per tant, també en l’estrena. De moment no han pogut promoure-la per festivals però esperen poder-ho fer molt aviat. La Judith assegura que cap a la propera primavera ja la podrem veure.

La pel.lícula ens parla sobre l’Aura, una dona que aparenta tenir una vida perfecta. Un marit exitós, una filla meravellosa i un alt nivell adquisitiu. Ningú sap que en realitat la seva vida és un infern per culpa del maltractament constant per part del seu marit. Aprofitant un viatge d’ell a Miami, l’Aura iniciarà una fugida per Santo Domingo buscant ajuda de la seva mare, el seu major suport. Però tot i això, fugir de la violència de gènere no és fàcil i haurà de ser molt valenta.

Previous post

2ª ACELERADORA DE CINE: PRODUCCIÓ CINEMATOGRÀFICA AMB WERNER HERZOG A LA SELVA AMAZÒNICA

Next post

Entrevista a Carol Rodríguez

Cristina Fabero

Cristina Fabero