Projectes

Rodatge de “Queen of the World”

El cap de setmana del 18 i 19 de novembre vaig poder participar en el rodatge d’un grup d’alumnes de 4t del seminari d’Spots i Videoclips gràcies a la Comissió d’Iniciatives, que va posar en marxa la idea de que alumnes de 1r i 2n poguessin participar en rodatges d’alumnes de 3r i 4t, amb el suport de la directora del grau en Comunicació Audiovisual, Judith Colell. Concretament, vaig participar en el rodatge del videoclip de la banda alison DARWIN, per a la seva cançó Queen of the World, que va ser dut a terme per Maria Azcona, Jaume Maneja, Pau Cusac i Júlia González.

Tots vam ser convocats a les 8h del matí al Baixador de Vallvidrera i cadascú va assistir amb tot el seu equip: càmeres, maquillatge, objectius, trípodes, LEDs, menjar (això era clau) i l’atrezzo. Feia un fred que no et deixava sentir els peus per molt que portessis dos parells de mitjons, però això ens motivava per a anar més ràpid i arrencar el rodatge. Tot i així, és molt extrany que un rodatge compleixi l’horari previst i aquest va ser el nostre cas; després d’haver muntat tot l’equip i d’anar indicant als actors el què haurien de fer, vam començar més tard de l’hora indicada, tot i que vam agafar un bon ritme durant la resta del dia. El dia següent va ser molt similar a l’anterior, a primera hora a l’estació per poder rodar imatges de recurs o alguna escena que no s’havia pogut gravar el dissabte, tornar a agafar el ritme sense parar fins que per fi vam acabar abans de dinar.

Les meves tasques variaven segons el que es necessitava: podia estar ajudant a canviar els objectius de la càmara, aguantar el monitor o el reflector, apuntar les presses que es feien, fer fotografies del rodatge, moure el material, entre d’altres.

Des de la Comissió d’Iniciatives i el Departament de Comunicació Audiovisual seguirem treballant per poder oferir més rodatges en els quals s’hi puguin apuntar més alumnes de primer i segon, i us animem a participar-hi per així viure de primera mà com és treballar des de dins i poder rebre coneixement i consells dels qui tenen més experiència.

Previous post

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Next post

Entrevista a Marcel Barrena, director de cinema i alumni de la FCRI

Kevin Bran

Kevin Bran