Agenda

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Aquest any Catalunya torna a acollir una nova edició de la Mostra de Cinema Espiritual des del 15 fins el 30 de novembre, en el qual es projectaran una selecció de vint pel·lícules i un curtmetratge que reflecteixen diversos àmbits religiosos, espirituals i qüestions humanes.

Estan programades més de 60 projeccions en 30 sales d’arreu del territori català. Hi destaquen pel·lícules de Terrence Malick, Martin Scorsese, Mel Gibson, entre d’altres.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és acostar a la ciudadania la diversitat religiosa que existeix al nostre país, les seves manifestacions espirituals, i afavorir el diàleg i la convivència.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ!

La Mostra de Cinema Espiritual compta amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa”, Cinemes Verdi, Àgape, la Basílica de la Sagrada Família, les distribuïdores de les pel·lícules; diferents ajuntaments, entitats culturals, entitats religioses i universitats en la qual hi participa l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura.

Previous post

Cima Catalunya, 2017

Next post

Rodatge de "Queen of the World"

info

info