Empreses de pràctiquesRelacions de la Facultat

Quim Lladó visita els alumnes del seminari de Direcció de Comunicació

Els alumnes de 4t de Periodisme, del seminari de Direcció de Comunicació del professor Josep M. Brugués, han rebut la visita del responsable de premsa i protocol de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona, Quim Lladó, que els ha explicat nocions del protocol i cerimonial.


Quim Lladó

Anteriorment, Lladó havia estat Cap de Gabinet del rectorat de la Universitat de Girona (2011 al 2013); Cap de Protocol del Gabinet de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques amb Joaquim Nadal (2008-2010)  i Responsable de Premsa, Protocol i Relacions Institucionals de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona (1988-2007).

Quim Lladó ha obtingut diversos premis per la seva professionalitat. Entre els guardons que ha rebut destaquem el Premi Nacional de Protocol i Relacions Institucionals de l’ACPRI (Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals), l’any 2009, «per ser un referent a les comarques gironines». L’any 2003, Lladó va rebre el premi Mosca Grossa del Col·legi de Periodistes de Girona quan exercia de cap de premsa i protocol de la Delegació del Govern a Girona, «per haver mantingut sempre una línia de transparència informativa i una excel·lent relació amb els mitjans fos quin fos el barem polític dels seus superiors».

alumnes

Previous post

Alumnes de 4t de Periodisme visiten l’agència de comunicació Tinkle

Next post

Red Acoge organitza una venda solidària de fotografies per ajudar els refugiats

info