AlumnatLlibresNotícies

L’escriptor Francesc Serés visita els alumnes de l’assignatura de Llenguatge de Premsa de 3r

Els alumnes de l’assignatura de Premsa escrita de 3r, a càrrec del professor Francesc-Marc Álvaro, han rebut la visita de l’escriptor i columnista d’El País, Francesc Serés.

Serés ha compartit amb els estudiants el seu procés d’escriptura i el reptes que ha de superar a l’hora d’enfrontar-se als seus articles a El País. Els alumnes també han pogut preguntar-li sota quins criteris escull els temes que tractarà al seu espai quinzenal al diari generalista. Podeu llegir les seves peces en aquest enllaç del web d’El País.

Francesc Serés és també l’autor de diversos llibres, entre els quals destaca l’últim, «La pell de la frontera», publicat el 2014. A més de la seva tasca com a escriptor, Serés també s’ha dedicat a la docència.

L’autor ha estat distingit amb diversos guardons com el Premi Ciutat de Barcelona de Literatura en Llengua Catalana i el Premi de la Crítica de narrativa catalana per «Contes russos», ambdós l’any 2010. La seva primera novel·la, «Els ventres de la terra», va guanyar el Premi Pedro Saputo de las Letras Aragonesas en la modalitat de llengua catalana. L’any 2004 va ser guardonat amb el Premi Octavi Pellissa pel text «La matèria primera». L’any 2007 també va ser guardonat amb el Premi Crítica Serra d’Or de narració per «La força de la gravetat», una obra que també va fer-lo guanyar el Premi Nacional de Literatura, concedit per la Generalitat de Catalunya.

Previous post

El periodista Guillem Sànchez visita el seminari de Premsa

Next post

El periodista esportiu Marcos López ha visitat els alumnes de Periodisme Digital

info