ConferènciesLlibresNotíciesProfessorat

Pere Franch presenta el seu nou llibre «La falacia de la libertad»

El professor de la casa, Pere Franch, presenta aquest dimecres 24 d’octubre a les 19:00h la seva nova obra La falacia de la libertadCómo los presidentes norteamericanos justifican la guerra en su discurso. L’acte es realitzarà a La Central del C/Mallorca 237.

D’aquesta manera, amb motiu de la presentació del llibre, s’organitzarà un debat sobre el discurs de Donald Trump, la seva retòrica i la seva relació amb els mitjans de comunicació. Montserrat Rodríguez Garzo, psicoanalista i membre de  Brumaria, serà la moderadora. També hi participaran Nico Valle, periodista de TV3, reporter especialitzat en cobertura de conflictes i actualitat internacional; Vicenç Sanclemente, periodista, excorresponsal de RTVE a Washington, Pequín, Mèxic i L’Havana i sotsdirector de Ràdio 4 i el mateix Pere Franch, periodista, autor del llibre, professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – Universitat Ramon Llull.

Pere Franch (Manlleu, Barcelona 1960) és periodista i doctor per la Universitat Ramon Llull, professor dels graus de Periodisme i Relacions Internacionals i director del màster de Periodisme Internacional de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Ha publicat La guerra des del despatx oval, obra que va rebre el premi Josep Vallverdú d’assaig l’any 2013 i diversos articles científics a revistes com American Behaviour Scientist, Journal of Media and Religion, El profesional de la información, Estudios sobre el mensaje periodístico Investigación bibliotecnológica, ZER-Revista de Estudios de Comunicación, adComunica i Trípodos. Com a periodista, ha treballat a ràdio i premsa escrita fent cobertura de la informació internacional per a mitjans com: Cadena 13, COM Ràdio, revista El Temps i el diari AVUI –on també va ser corresponsal a Nova York–.

Previous post

«El món de Trump» al Memorial Xavier Batalla

Next post

Conferència «Periodisme Esportiu i Vocació»

info