ConferènciesNotíciesProfessorat

Sandra Balsells ha pronunciat la conferència «Fotoperiodisme en temps convulsos»

La professora de la casa, Sandra Balsells, va pronunciar la conferència «Fotoperiodisme en temps convulsos» a l’Auditori del Museu del Suro de Palafrugell, en el marc de la desena edició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs on encara es pot veure la seva exposició «Sicília, a un pas del cel».

Captivada pel comportament dels sicilians durant la Setmana Santa a Sicília, Sandra Balsells va viatjar a l’illa en diverses ocasions amb l’objectiu de documentar la societat siciliana a través de les processons, els costums i les seves diverses maneres de viure la Pasqua. Un interès que se centra en les conductes generades al voltant del ritual religiós. Un fenomen que, segons l’autora, conserva tot el seu valor primigeni, l’autenticitat original i una expressió antropològica que el fan particularment atractiu.

En el marc d’aquesta biennal, divendres es presentarà l’obra de teatre «El color de la llum», basada en declaracions dels fotoperiodistes Sandra BalsellsSamuel ArandaJoan GuerreroEmilio Morenatti i Marta Ramoneda, i a continuació va tenir lloc un col·loqui entre Balsells i Aranda.

Previous post

El Seminari de Premsa Escrita visita la redacció del Diari Ara

Next post

Pere Franch, Albert Sáez i Marçal Sintes fan una conferència a Milà

info