AlumnatAlumniNotíciesProfessorat

Sandra Balsells al “XVIII Seminario de Fotografia y Periodismo de Albarracín”

La professora de la casa, Sandra Balsells, assisteix a la XVIII edició del Seminario de Fotografía y Periodismo que se celebra anualment a Albarracín (Terol), organitzat pel fotoperiodista Gervasio Sánchez en col·laboració amb la professora Balsells. Aquesta nova edició, celebrada entre els dies 20 i 23 d’octubre, ha comptat amb la presència de més de 150 assistents i han participat, entre altres, els fotògrafs Antoni Bernad, Mayte Vieta, Cristina Lucas, Benito Román, Rebeca Saray i José Manuel Ballester.

En el marc del seminari, l’alumni Wayra Ficapal ha estat guardonada amb una de les beques que s’atorguen anualment. El seu projecte fotoperiodístic “Roberta”, desenvolupat mentre cursava el màster en Periodisme Internacional a la nostra Facultat i tutoritzat per la professora Balsells, va ser altament valorat pels nou membres del jurat. Ficapal presentarà un nou projecte l’any vinent en el marc del XIX Seminario de Fotografía de Albarracín on hi assistirà convidada.

A la fotografia apareixen: l’alumni Wayra Ficapal, la professora Sandra Balsells i les estudiants de la Facultat Clara Soto i Gemma Prunés.

Previous post

Pere Franch, Albert Sáez i Marçal Sintes fan una conferència a Milà

Next post

Taller de crònica periodística amb Alberto Salcedo Ramos

info