AlumniLlibresNotícies

Quatre Alumni presenten el llibre «Relatos del pasado»

El proper dimarts 27 de novembre a les 19h tindrà lloc la presentació del llibre Relatos del pasado a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Els autors de l’obra són quatre Alumnis de Blanquerna: l’Enric Abenoza, l‘Abraham Orriols, la Clàudia Pons i el David Recasens, tots ells van cursar quart de Periodisme l’any passat.

Durant sis mesos, han conviscut amb la Dolors, la Núria, el José i la Mercè, quatre persones grans que viuen en una residència. El llibre trenca amb la concepció que la societat té de la tercera edat a través d’experiències personals i mostra com l’entrada en un centre geriàtric no és el final, sinó que pot ser el principi d’una nova vida. El projecte del llibre sorgeix arran de l’assignatura Ètica de la Comunicació, impartida per Carlos Ruiz.

Aquest treball final de l’assignatura, a més, té una dimensió social, perquè els estudiants trien diversos projectes de ONG’s que el professor coordina a través de la Federació Catalana de Voluntariat Social, que porta a terme el projecte Mirades. El projecte normalment cristal.litza en un vídeo de quinze minuts, que algunes ONG’s mostren a través de les seves pàgines webs. En aquest cas, però, Luisa Güell, responsable d’ASTE BCN, Associació Solidària amb la Tercera Edat, va proposar de fer, a més del vídeo, aquest llibre que ara es presenta.

Previous post

Blanquerna, representada al Congrés Ecrea 2018

Next post

Ens ha visitat Alex Font

info