ConferènciesLlibresNotíciesProfessorat

Vicenç Pagès presenta el seu nou llibre «Exorcismes»

Aquest proper dijous 22 de novembre a les 19:00La Central del Raval (C/d’Elisabets 6), el professor de la casa Vicenç Jordà presentarà el seu nou llibre Exorcismes.

Vint anys després de guanyar la Biennal de Barcelona amb el seu primer conte, Vicenç Pagès Jordà rellegeix, tria, revisa i reordena el millor dels tres llibres de contes publicats fins avui: Cercles d’infinites combinacions (Empúries, 1990), En companyia de l’altre (Edicions 62, 1999) i El poeta i altres contes (Proa, 2005). Vistos amb la perspectiva dels anys, els contes de Vicenç Pagès obren vies en diverses direccions i mantenen un interès, una frescor i una modernitat absoluts.

Vicenç Pagès Jordà (Figueres, 1963). Entre les seves primeres obres figuren Cercles d’infinites combinacions (1990), Grandeses i misèries dels premis literaris (1992) i El món d’Horaci (1995). L’any 1997 va veure la llum el seu primer gran èxit, la novel·la curta Carta a la Reina d’Anglaterra, que narra en cent pàgines mil anys de la vida del protagonista. A aquest llibre el seguirien Un tramvia anomenat text (1998), un assaig sobre l’escriptura, i la novel·la La felicitat no és completa, premi Sant Joan 2003. El 1999 va obtenir el premi Documenta amb el recull de contes En companyia de l’altre. El 2004, el recull El poeta i altres contes va obtenir el premi Mercè Rodoreda. El 2006 va aparèixer De Robinson Crusoe a Peter Pan, un assaig sobre literatura juvenil. Tres anys més tard va publicar Els jugadors de whist, que va ser un èxit de vendes i va obtenir el premi Crexells a la millor novel·la de l’any. El 2011 va publicar l’almanac literari El llibre de l’any, el 2013 el llibre infantil La llentia viatgera i el 2017 publica Robinson.

Previous post

II Premi Revbela de Comunicació

Next post

Els estudiants del Màster de Reporterisme participen en el programa Femcat

info