Notícies

La FCRI Blanquerna i SER Catalunya signen un acord de col·laboració per als Premis IdeaRàdio

SER Catalunya posa en marxa la cinquena edició dels Premis IdeaRàdio amb una aposta per la formació dels futurs professionals, de la mà de Blanquerna: gràcies a un acord de col·laboració amb la Facultat, els guanyadors optaran a una beca per a cursar un màster o postgrau vinculat amb el periodisme, la publicitat o la comunicació.

Josep Cuní apadrinarà la nova edició dels Premis IdeaRàdio, que SER Catalunyaorganitza des de fa cinc anys amb l’objectiu de descobrir nous talents i donar una oportunitat als estudiants i apassionats de la ràdio.

Els guanyadors dels premis que tinguin finalitzats els seus estudis en una universitat o centre reglat, o que estiguin cursant el tercer o quart curs, podran presentar-se a la Menció Blanquerna. El premi consisteix en la subvenció del 80% de l’import d’un màster o postgrau, a escollir d’entre els següents:

Teniu temps fins al 22 d’abril per a presentar idees originals per a nous programes o seccions, formats innovadors en narració esportiva, nous conceptes de radiofórmula musical, peces creatives de radioteatre, o nous formats publicitaris per a ràdio. El 6 de maig, en el programa, “Aquí, amb Josep Cuní”, se sabrà el veredicte.

Consulteu les bases del concurs aquí.

Previous post

L'alumni Alberto Jiménez, nou branch director de Trescom

Next post

Ismael Nafría: “Molts mitjans poden aspirar a ser el The New York Times de la seva ciutat”

Adrià Fernández