AlumniNotíciesQuè fa?

Oriol Burgada és el cap de l’Oficina de Comunicació del Departament de Justícia

L’Alumni Oriol Burgada (Periodisme, 10a promoció) és el cap de l’oficina de Comunicació del Departament de Justícia de la Generalitat, on és el responsable de la relació amb els mitjans, les campanyes publicitàries i les xarxes socials. Entre les competències del departament hi ha els Serveis Penitenciaris, la relació amb el poder judicial i els recursos humans i materials dels jutjats de Catalunya, els afers religiosos i les polítiques de memòria.

Cal comentar que no és la primera vegada que l’alumni ocupa aquest càrrec, ja que es va incorporar el 2016 amb el conseller Mundó i, amb el nou Govern, es va reincorporar a l’equip de la consellera Capella. En aquesta legislatura, Burgada ha hagut de “gestionar la comunicació del trasllat dels presos polítics a les presons catalanes i el seu retorn a Madrid pel judici al Tribunal Suprem”.

A més, també s’ha incorporat a aquest equip l’alumni Lluís Vilaró (Periodisme, 7a promoció) com a sotscap de Comunicació del Departament de Justícia.

Anteriorment, Burgada havia treballat com a director de comptes a l’agència de comunicació Strategycomm, com a redactor en cap de Societat a l’Agència Catalana de Notícies, i a més, ha participat en diversos programes de COMRàdio i la dels serveis informatius de Televisió de Mataró.

Previous post

AMANO, una agència de comunicació transmedia

Next post

Els estudiants de segon visiten la presó Model

info