Notícies

Segona edició dels Premis Blanquerna Impulsa

Els Premis Blanquerna Impulsa neixen amb la voluntat de sensibilitzar sobre els objectius de desenvolupament sostenible promoguts per l’ONU (2015-2030), motivar-ne el coneixement i cercar la implicació dels membres de les comunitats educatives escolars en el projecte.Aquests premis se celebraran anualment i la temàtica de cada edició se centrarà en dos dels disset objectius que desenvolupa l’ONU a l’Agenda 2030. La temàtica de la segona edició és la que despleguen els objectius “Fam zero” i “Ciutats i comunitats sostenibles” (números 2 i 11la llista dels Objectius de Desenvolupament Sostenible). En total, s’han presentat 27 projectes de 25 centres educatius en format de vídeo, activitats o jornades.

Les següents escoles han estat les finalistes d’aquesta segona edició:

  • Ecat Institut Lluïsa Cura (Barcelona)
  • Escola Pia de Granollers (2 projectes finalistes)
  • Escola Sant Ramon Nonat (Collblanc)
  • Escola Vedruna de Gràcia (Barcelona)
  • Institut Candelera (Ametlla de Mar)
  • Institut el Cairat (Esparreguera)
  • Institut Montgròs (Sant Pere de Ribes) (2 projectes finalistes)

El primer premi en l’àmbit comunicatiu ha sigut el de l’Escola Sant Ramon Nonat, de Collblanc. L’Eric Bauló, l’Àlex Sánchez, la Leonor Martínez i el Valter Pereira van ser els autors del projecte ‘Pandèmia d’eskamots‘. Amb aquesta primera posició, l’escola s’ha endut un equip tecnològic, cortesia de Cànon; mentre que cadascun dels alumnes abans mencionats s’ha emportat dues targetes regal Abacus + Decathlon valorades en 295€.

Per la tercera edició, els Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats seran ‘Igualtat de gènere‘ i ‘Salut i benestar‘.

Previous post

David Jiménez: "Cal que els periodistes més joves encetin projectes innovadors"

Next post

Eli Vivas: "Els mitjans han de prendre consciència i crear equips de verificació a les mateixes redaccions"

info