AlumnatNotícies

72 nous estudiants de Periodisme han entrat a la Facultat aquest curs

Ja fa gairebé 3 mesos que 72 nous estudiants de periodisme (dins dels 300 dels graus de  comunicació), van entrar per primera vegada a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna, on cursaran els seus estudis durant els pròxims 4 anys. Per conèixer com quines sensacions tenen i com encaren l’inici de la seva etapa universitària, hem parlat amb alguns d’ells.

La Martina Serra, té 18 anys i acaba de començar a estudiar periodisme. Li interessen sobretot la ràdio i la comunicació corporativa, i explica que el principi de la seva experiència universitària està sent molt enriquidora i positiva. ‘’M’agraden bastant les assignatures i penso que ens aniran molt bé per estar ben informats en un futur’’. La Martina també comenta que en el seu seminari està bastant enfocat en el periodisme, els fan estar informats, comprar el diari i a argumentar els seus pensaments.

Una altra nova estudiant de periodisme  és la Lara Sánchez, de 19 anys, i la seva aspiració és arribar a ser locutora de ràdio. ‘’Tot i que durant els dos primers anys de carrera hi ha molta teoria,  ens faran falta per poder desenvolupar a tercer i a quart tot el que hem après.’’ Per ella, la millor assignatura és el seminari, perquè és més pràctic i pot aplicar el que li han explicat a les altres matèries.

La Gal·la Vila també va començar a estudiar periodisme a Blanquerna el passat 9 de setembre. Té 18 anys i sap que vol especialitzar-se en ràdio o televisió. De moment, el que més li agrada de la carrera és que els acostumen molt a seguir l’actualitat i a estar informats, sobretot al seminari, on s’han de fer treballs i argumentar les seves opinions.

Previous post

Els professors del Grau de Periodisme Cinto Niqui i Ramon Besa, guardonats als Premis Nacionals de Comunicació

Next post

Carme Pastora, autora d’On Air: ‘’Aconsello als estudiants que facin moltes pràctiques i agafin rodatge’’

Maria G. Coll