AlumniGeneralNotíciesPublicacionsQuè fa?

Els alumni de Blanquerna recorden el seu pas pel Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa

Enguany la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna fa 25 anys, i per celebrar-ho s’han dut a terme diverses iniciatives. Una d’elles són els vídeos de felicitació que han fet diversos alumni que en el seu dia van passar per les instal·lacions de la Facultat i que actualment estan treballant a mitjans o departaments de comunicació de referència en el sector. 

S’han publicat al compte d’Instagram d’Alumni Blanquerna (@alumnifrci) amb el hashtag #25FCRI, i tenen l’objectiu que els qui van passar alguns anys de la seva vida formant-se a la Facultat expliquin ara tot allò que recorden i que els va ajudar a formar-se tant personalment com professional.
Un exemple és el vídeo de Cesc Giró, redactor i locutor dels serveis informatius de RAC1. Ell va estudiar periodisme i comunicació corporativa a la 12a promoció (2012-2016) i  diu que veu la crisi del coronavirus com una oportunitat per explorar altres maneres de fer periodisme i comunicar, i que li recorda al que els va plantejar en una classe de primer curs el Doctor, professor i ex degà de la Facultat Miquel Tresserras.

Rocío Hernández és alumni del Màster en Periodisme Avançat i Reporterisme, i actualment treballa com a redactora de continguts de RTVE a Madrid. Ella destaca la professionalitat dels docents que van impartir-li classes i recorda que els coneixements que va adquirir, l’han ajudat molt en el futur. ‘’Tornaria a estudiar a Blanquerna infinitat de vegades més, estic feliç d’haver-hi passat un dels millors anys de la meva vida’’, assegura Rocío Hernández.

Pel que fa a la comunicació corporativa, Cristian Vargas és alumni del Màster d’aquesta especialitat, i actualment forma part de l’equip de comunicació de la World Association of Zoos and Aquariums. Ell també ha volgut felicitar els 25 anys a la Facultat.

Altres alumni que han felicitat la Facultat pels 25 anys

Èrika García, alumni del Màster en Periodisme Avançat i Reporterisme

Cesc Vilalta, alumni del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa (19a promoció)

Maria Tikas, alumni del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa (22a promoció)

Clara Marcos, alumni del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa (22a promoció)

Guillem Trius, alumni del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa (17a promoció)

Previous post

Com és el seminari de televisió? Pràctiques amb càmera a plató, redacció de notícies i edició de vídeo amb els professors Mireia Prats i Lluís Miquel Garcia

Next post

Gestió de continguts digitals: conèixer, entendre i utilitzar els nous canals tecnològics i les xarxes socials

Maria G. Coll