AlumnatAlumniNotíciesQuè fa?Relacions de la Facultat

La Generació Blanquerna, protagonista del nostre primer anunci a la televisió

Hi ha participat Enric Abenoza, alumni del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa

El testimoni de set alumni i dos estudiants de les diferents Facultats Blanquerna-URL és l’eix principal del primer anunci de televisió de Blanquerna. La campanya transmet els grans reptes que ens ocupen i ens preocupen com a societat, i la manera de pensar i de fer d’una nova generació, amb diferents objectius, idees i actituds.

Enric Abenoza és un dels protagonistes de l’anunci, i és alumni de la 21a promoció de Periodisme i Comunicació Corporativa. Ell mateix explica que ‘’el periodisme és una passió que molt pocs entenen’’, i que cal atenció, astúcia, constància una predisposició infinita per dedicar-s’hi. ‘’Jo tenia els ingredients però Blanquerna em va donar la recepta’’, assegura. Per ell, el millor d’estudiar a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna va ser créixer personalment i professional, la qualitat humana de les persones amb qui va coincidir, i l’excel·lència acadèmica i professional del professorat. Abenzoa actualment forma part de l’equip de comunicació corporativa i interna de Deloitte, una consultora líder a escala mundial, i també ha treballat a mitjans com El Punt Avui o agències com Atrevia o Forwards.

Enric Abenoza, alumni del Grau, ha participat en l’anunci

‘’Jo tenia els ingredients, però Blanquerna em va donar la recepta’’

Enric Abenoza, alumni del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa

A més de l’Enric, també han participat a l’anunci els alumni Sandra Escudero (Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, 20a promoció), Alejandro Calvo (Infermeria, 25a promoció), Noemí Bellido (Infermeria, 12a promoció), Pat Rubio (Relacions Internacionals, 1a promoció), Mireia Solà (Fisioteràpia, 19a promoció) i Mar Leiva (Psicologia, 17a promoció) i els alumnes Gerard Gibernau (Gestió Esportiva, 2a promoció) i Laia Ferrer (Educació Primària, 72a promoció).

La campanya es pot veure des del 15 de juliol i fins a finals de mes, entre dos quarts de deu i dos quarts d’onze, per TV3 i també a les xarxes socials.

Previous post

Gestió de continguts digitals: conèixer, entendre i utilitzar els nous canals tecnològics i les xarxes socials

Next post

El comiat virtual de la 23a promoció dels alumnes del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa

Maria G. Coll