ActivitatsAlumni

4 exalumnes participen al X Simposi en Comunicació Global Corporativa a Sud-àfrica

imatgesLes exalumnes Mar Freixa i Laura de Diego (Publicitat i RP, 15a promoció) i Sofía Miro i Elena de Juan(Publicitat i RP, 16a promoció) han participat en el X Global Communication Symposium organitzat per la Universitat de Stellenbosch a Sud-àfrica.

El Simposi, en el qual hi han participat estudiants de 13 universitats d’Europa, Àsia, Àfrica i Nord-Amèrica, és l’acte culminant d’un projecte acadèmic de Relacions Públiques que han portat a terme equips internacionals, en col.laboració amb l’Ajuntament de Stellenbosch per impulsar turísticament la zona.

Dels projectes presentats, el més ben valorat va ser el del grup format per les exalumnes Sofía Miro i Elena de Juan. D’altra banda, el professor, Enric Ordeix, va intervenir en el simposi per parlar de tendències internacionals en la consultoria i l’ensenyament de les relacions públiques. La Facultat ha acollit aquest simposi en dues ocasions, l’any 2005 i el 2011. A la foto, les exalumnes Mar Freixa i Laura de Diego, a l’esquerra i al centre respectivament, amb els membres de l’equip número 6.

Previous post

Divertido vídeo de Yoana Rial de presentación del portafolio creativo

Next post

Tesis doctoral: “Síguenos en Facebook! La participación de los consumidores en las comunidades de marca virtuales”.

joseprr


Warning: Division by zero in D:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1415