ActivitatsCreativitatEns ha visitat...EsdevenimentsGeneralLlibresMarketingNoticiesPublicacions

La publicitat segons Toni Segarra, el considerat millor creatiu espanyol del segle XX

El passat 3 de maig vam gaudir, a l’Auditori de la Facultat, d’un autèntic plat fort: una conversa entre dos referents de la publicitat i el màrqueting com Toni Segarra i David Torrejón, conversa que es va estendre a la platea, amb una participació activa, i amb intervencions molt interessants, de l’alumnat i el professorat assistents. L’acte, promogut pels professors Aníbal Salazar i Josep Maria Picola, en complicitat amb l’editor Jorge David Fernández (Advook), va servir per presentar l’obra “Toni Segarra y la publicidad, conversaciones con David Torrejón”.

Al llarg del llibre, prologat per Ferran Adrià, s’hi reivindiquen les moltes coses que li devem a la publicitat; com diu Segarra, “és el gènere que amb més naturalitat i eficàcia fomenta l’optimisme, la felicitat i l’alegria, quelcom del que han fugit sempre tant els mitjans de comunicació com la cultura en general, oblidant la seva immensa responsabilitat en la construcció de l’estat d’ànim col·lectiu”. En paraules del considerat millor creatiu del segle XX, “[la publicitat] és un ofici que ha convocat sempre un talent extraordinari, que ha creat sovint peces brillants. Efímeres, lleus, però extraordinàries”.

Preguntat per un estudiant sobre quin és la clau per desenvolupar una bona carrera professional en publicitat, Toni Segarra va ser clar: la vocació apassionada per aquest ofici i les humanitats, les quals ajuden a “llegir el món”.

Previous post

El seminari de creativitat van d'excursió a "Xavi Estudi"

Next post

La Marketing Manager de Nestlé Nespresso España visita l'assignatura Fonaments de Màrqueting

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1494