CampanyesMitjans

“Acojonados” – Campofrío

La tradició continua, i aquest any Campofrio ens enlluerna amb un altre spot de Nadal basat en l’humor. Des del 2011 aquesta empresa de productes carnis fa un spot nadalenc anual on convida a la societat espanyola a reflexionar sobre algun tema en concret. Aquest any, en l’entrega número 11, Campofrío reflexiona sobre la por, un sentiment el qual ha estat molt present en les nostres vides els darrers anys.

Amb l’actor basc Karra Elejalde com a protagonista, el spot ens explica la història d’un home que renuncia a tot per por. Fins i tot renuncia celebrar el Nadal per si “amb un alegrón la palma”. Arribats aquest punt es mostra el testimoni d’una canària la qual, després de la catàstrofe produïda pel volcà de Cumbre Vieja, no s’ha aturat i ha continuat endavant. Després d’aquest punt climàtic de la narració, el protagonista es repensa aquesta actitud i decideix deixar de tenir por i celebrar el Nadal amb els seus amics.

Una de les directores creatives, la Mónica Moro ha explicat el següent: “Si sumamos los riesgos que tenemos cada día, no viviríamos. Hemos acumulado en una persona todo lo que puede pasar al salir a la calle, y le hemos sumado el fenómeno de La Palma, que nos preocupaba mucho”

Demostrant el seu ampli coneixement envers l’usuari, Campofrío ha materialitzat la situació actual de la ciutadania espanyola. Aquest anunci és sens dubte un dels millors spots de Nadal d’aquesta marató publicitària.

 

Previous post

Premi Extraordinari de Doctorat de la URL 2020-21 per al Dr. Josep Maria Picola

Next post

La publicity d’Estrella Damm gràcies a Boris Johnson.

Regina Lopez


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457