AlumniEns ha visitat...Marketing

Diferents alumni intervenen, des de casa, a Fonaments de Màrqueting

Una de les lectures positives d’aquests dies de docència online ha estat la participació, des dels seus respectius confinaments, de diferents professionals en moltes de les assignatures dels nostres plans d’estudis. Aquest ha estat el cas en els darrers dies, per exemple, dels alumni Llorenç Caballeria, Mònica Dalmau i Oriol Garcia en l’assignatura FONAMENTS DE MÀRQUETING, convidats pels professors Josep Maria Picola i Anna Torrents.
En Llorenç Caballeria (llicenciat el 2011) va donar la seva visió del màrqueting esportiu, com a responsable de comunicació que va ser de pilots de Moto GP com Jorge Lorenzo, Aleix Espargaró o Àlex Rins. La Mònica Dalmau (graduada el 2013) va compartir amb els estudiants els seus aprenentatges, com a responsable de màrqueting, en el llançament del restaurant “Tast”, del xef Paco Pérez, de Manchester (propietat, entre altres, de Pep Guardiola, Txiki Begiristain i Ferran Soriano), i actualment al front d’aquest departament a l’Hotel Sofia de Barcelona (Selenta Group), un molt bon exemple de reposicionament. Finalment, l’Oriol Garcia (graduat el 2018), des de la seva experiència en una agència de representació de “celebrities”, va posar l’èmfasi en la importància creixent del màrqueting personal. Cal destacar, en tots tres casos, l’animada participació dels estudiants en el xat i al llarg del debat posterior a les intervencions dels convidats.
Previous post

Del retroproyector a Google Meet. Del público objetivo al buyer persona. Ser y saber forever.

Next post

"La Puta Suegra", l'agència d'esdeveniments que marca tendència, fa una masterclass online per als estudiants de 4t de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting

Ton Marquès


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457