ActivitatsAlumniEns ha visitat...GeneralProjectes estudiants

El seminari de rol es transforma en el departament de màrqueting i comunicació de MiiN Cosmetics

El dijous dia 11 de febrer el seminari de rol Agència-Anunciant de 4t curs del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, de la prof. Sandra Vilajoana, va rebre la visita de la Sara Jiménez, directora de Màrqueting i Comunicació de MiiN Cosmetics i alumni del Grau en Publicitat i Relacions Públiques, 15a promoció.
En una presentació que va tenir lloc a la Facultat, la Sara va compartir amb els estudiants la història de Miin Cosmètic, la comunitat de k-beauty més gran d’Europa; les claus de la seva estratègia de màrqueting i comunicació, i els reptes a desenvolupar per part d’un seminari que transformarà aquests encàrrecs en brífings per als grups que durant aquest semestre adoptaran el rol d’agència. Addicionalment, el grup rebrà un tercer encàrrec que desenvoluparà internament reproduint les dinàmiques professionals reals de l’anunciant.
Al final del semestre, els brífings, les campanyes i les accions creades seran presentades al client real per part de tots els seminaris implicats.
(Foto: presentació a càrrec de l’alumni Sara Jiménez, feta a l’aula 201 amb totes les mesures Covid, amb una part dels alumnes a l’aula i els altres seguint-ho online)
Previous post

El Seminari de rol Agència-Anunciant treballa en un projecte real del xef Odkhuu Erdenebayar

Next post

Introducció al Mercat, el Consumidor, la Competència i les Marques de la mà d'un expert en Màrqueting de gran consum

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457