ActivitatsCampanyesNoticiesPremisProjectes estudiantsRelacions Públiques

L’alumna Lucía Olivella guanya el 2n premi del ‘PR Arena 2022’

Lucía Olivella, Anna Urbieta i Alicia Campaña han participat en el PR Arena, la EUPRERA International Student Competition, organitzat enguany per la GWPR de Romania i la Universitat de Bucarest, amb la col·laboració amb la Unió Europea de Radiodifusió. 

La participació en aquesta competició ha estat en el marc de l’assignatura de Teoria i Tècniques de Relacions Públiques de 3r curs del professor Joan Cuenca. Una competició que ha reunit a estudiants de diferents nacionalitats i cultures per treballar virtualment i conjuntament en un cas de relacions públiques. Enguany el client real pel que s’ha treballat ha estat la EBU (la Unió Europea de Radiodifusió), operador del Festival de la Cançó d’Eurovisió i Euroradio, un dels 4 esdeveniments més seguits arreu del món, conjuntament amb la Super Bowl o les finals de la Champions i del Campionat Mundial de Futbol.

L’equip format per l’alumna Lucía Olivella amb dues companyes procedents de Georgia i del Regne Unit ha guanyat, a més a més, el segon premi del PR Arena 2022.

https://euprera.org/what-we-do/member-networks/education-network-pr-arena/

Previous post

“A positive impact on people through better advertising”

Next post

Els alumnes de 4t presenten campanyes a l'Antiga Fàbrica Damm

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1494