AlumniEns ha visitat...General

L’alumni Clàudia Llopis ens mostra el món dels influencers

El passat 17 de novembre ens va visitar a l’assignatura d’Introducció a la Publicitat i Relacions Públiques i Màrqueting l’exalumne Clàudia Llopis.

 

La Clàudia pateix una malaltia anomenada Artritis Reumatoide, es tracta d’un trastorn físic autoimmunitari que fa que el seu sistema immunitari “ataqui” per error els teixits del cos.

Per tal de millorar l’estat físic i evitar una major inflamació de les articulacions es recomana a les persones que tenen aquesta malaltia seguir un règim específic.

 

Precisament aquesta necessitat d’ingerir uns aliments concrets és el motor principal de l’exitós perfil d’Instagram de la Clàudia, el qual ha sumat més de deu mil seguidors en només dos anys d’existència.

Actualment la Clàudia compagina el seu treball com a partner i dissenyadora visual a l’empresa Magrana Taller amb la seva feina d’influencer gestionant el seu compte @claudiallopis.

 

Al llarg de la sessió va explicar detalladament als alumnes de segon curs de comunicació com funciona el famós món dels influencers i ens mostra quina és la vertadera realitat darrere del prejudici “això no és cap feina”. La Clàudia posa especial èmfasi en la implicació dedicació, temps i sacrificis que comporta treballar en xarxes socials. També explica els diferents mètodes per poder monetizar un compte d’Instagram i recalca la dificultat de viure només d’aquesta professió. 

 

Efectivament, la Clàudia és una influencer, però el seu perfil és diferent a la majoria de comptes. Ella és i sempre serà una micro influencer.

 

Ella no persegueix l’objectiu d’arrossegar una gran audiència sinó tot el contrari, la seva intenció és crear una comunitat molt específica per aquelles persones que pateixen la mateixa malaltia.

 

De fet, gràcies a aquesta especialització de l’audiència, la Clàudia és capaç de tenir una quota de engagement més elevada la qual la posiciona molt bé davant d’aquelles empreses que busquen fer col·laboracions. Aquest cas és un molt bon exemple de l’expressió: “Importa més la qualitat que no pas la quantitat”.

Previous post

Lliçons professionals i de vida de l'alumni Laura Romero als alumnes de 2n

Next post

Green Friday?

Regina Lopez


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457