ActivitatsAlumniEns ha visitat...General

L’alumni Júlia Badia torna al Seminari “de Rol” cinc anys després, ara com a Responsable de Comunicació de la marca PUMA

Ens ha visitat l’alumni Júlia Badia (Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, 2016) per participar com a representant d’una de les marques objecte dels treballs dels grups del Seminari de Rol “Agència-Anunciant” d’aquest semestre. La Júlia, actual Responsable de Comunicació per al Sud d’Europa de PUMA -després de ser-ho de la comunicació online de TOUS durant 4 anys- ha compartit una sessió amb el grup del prof. Josep Maria Picola, l’alumnat del qual juga el paper de la marca PUMA en el joc entre seminaris de 4t curs del Grau en Publicitat, RP i Màrqueting.

Es dona la circumstància que la Júlia va participar, com alumna de 4t, en el primer semestre del curs 2015-16, justament en el grup del seminari del prof. Picola, aleshores per treballar el cas de la marca DONUTS i amb la també alumni, i ara professora del grau, Alba Ramírez com a representant de l’esmentada marca. Una bona mostra de la sinergia entre alumnes i ex-alumnes que es dona sovint en el marc d’un seminari tan pràctic i centrat en la realitat de l’ofici com aquest joc de rol Agència-Anunciant.

Previous post

La importància de posar les persones al centre...

Next post

Presentacions de les agències del joc de rol d'aquest semestre

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457