ActivitatsGeneralProjectes estudiantsTendències

Lliurament del premi del Concurs IReS Sant Jordi 2018 «Una rosa per una causa»

Aquest passat dijous dia 12 es va fer l’acte de lliurament del premi del Concurs Sant Jordi 2018 «Una rosa per una causa» que organitza la Fundació IReS en col.laboració amb el Grau de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting de la Facultat.

L’acte, presidit per la directora de la Fundació IReS, Sra. Montserrat Toha, i el director del Grau, Dr. Josep Rom, va comptar amb la participació de l’assessor de la Fundació, Sr. Miquel Guri, i dels professors de la Facultat Marc Mallafré i Josep Maria Picola.

Les dues guanyadores del Concurs d’enguany, les estudiants de 3r curs Sílvia Aubert i Blanca Recasens, van rebre els seus diplomes a mans de la Sra. Toha i “el testimoni” d’una de les guanyadores de l’edició de l’any passat, l’alumna de quart curs, Núria Rabassa.

Aquesta propera Diada de Sant Jordi tots tenim una cita (ja habitual) a l’Hotel Majestic del Passeig de Gràcia on, a més de poder contribuir a una bona causa comprant la rosa solidària de la Fundació IReS, podrem gaudir d’una exposició amb el conjunt de propostes gràfiques presentades al Concurs, treballades en el marc del Seminari de Creativitat.

 

Previous post

Sessió del Marketing Manager de MARS IBERIA a l'assignatura Fonaments de Màrqueting

Next post

Lliurament dels premis del concurs fotogràfic #NaturaEspiritualitat 2017

Publi


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457