ActivitatsGeneralPremis

Lliurament dels premis Mestres de la Comunicació 2018

Dimarts 12 de novembre vam celebrar el lliurament dels Mestres de la Comunicació 2018 que organiza la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i FUNDECO. Els mestres de la comunicació d’aquesta tercera edición són Lluís Bassat, mestre en publicitat que va ser president de Bassat Ogilvy, Jesús Ulled, maestre en relacions publiques i fundador d’Ulled Asociados, Carles Bosch, maestre en periodisme i nominat a l’Oscar pel seu documental “Balseros”. Van fer una parlaments molt emotius i van compartir la seva experiencia professional amb els públic, estudiants, professors i companys de profesión. Josep Maria Carbonell, degà de la Facultat, José Ángel Abancens, president de FUNDECO i Miquel Gamisans, secretario de difusió de la Generalitat de Catalunya van fer el lliurament del premis. Gamisans no es va equivocar quan va dir que homenatjàvem tres grans referents del món de la comunicació, un reconeixement que es fa en consideració als seus extraordinaris mèrits en la pràctica professional, la divulgació i la formació dels professionals del periodisme, les relacions públiques i la publicitat.

En el seu parlament, Bassat va recordar les seves primeres feines com a venedor de televisions… anant de porta en porta, fins que li va vendre una a un bar. Allà, tot va començar. I va triomfar, ja ho sabem. Ha ocupat els càrrecs de President del Grupo WPP Iberia, membre del consell d’administració d’Ogilvy Worldwide i ha estat o és membre de múltiples patronats de fundacions acadèmiques, culturals i socials.

Ulled a dedicat tota la seva vida al món de la comunicació al capdavant de l’agència que porta el seu nom, “Ulled”, que va fundar l’any 1964 i ha estat pionera de les Relacions Públiques a Espanya. Ho va fer, sense adonar-se’n que estava creant els fonaments d’una nova professió. L’agència ha evolucionat al llarg dels anys d’acord amb les noves exigències i els nous reptes i avui continua essent una agència de referència a Ibèria.

«Heu de viatjar!», va recomanar Carles Bosch i Arisó, periodista, cineasta i un dels fundadors de programes com «30 minuts» i «Sense ficció» per a TV3, als estudiants presents a l’auditori de la Facultat. Heu d’arriscar, fracassar. En resum: aprendre sobre la marxa. Equivocar-se és també una manera d’acabar fent les coses bé. «Em vaig dedicar el periodisme perquè volia conèixer mon i explicar històries», va dir en el seu parlament.

 

 

Previous post

Logotips dels projectes de marques personals de professionals o influencers dels estudiants de tercer curs (tarda)

Next post

La comunicación publicitaria nunca se pierde, siempre se transforma

joseprr


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457