CreativitatGeneralNoticies

Milers de petons per a la nostra gent gran

La productora audiovisual Dígnitis i l’associació Publicitarios Implicados s’han unit per dur a terme una campanya audiovisual destinada als col·lectius que han estat en situació de risc durant la pandèmia: els hospitals i les llars de la gent gran.

La iniciativa ha aconseguit la participació d’influencers i persones anònimes en un vídeo recopilatori de 6 minuts:   #besosparalosmasgrandes, on es reuneixen més d’un miler de petons que tenen l’objectiu de donar ànims a les persones que han estat ingressades, com a conseqüència de la pandèmia.

La idea va sorgir de l’alumni i productora audiovisual Núria Casadó. També hi han participat l’editor i responsable de post-producció Ignasi Oromí i l’estudiant del Grau en Comunicació Audiovisual, Mar Puga. L’objectiu ara és que la peça arribi als hospitals i residències de la gent gran per contagiar energia positiva.

“Hem aconseguit molt més de l’esperat, aquesta és una de les accions que t’omple l’ànima”, ha dit el director creatiu de la campanya i fundador de l’associació Publicitarios Implicados Richard Wakefield, professor del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting.

El tàndem Casadó-Wakefield ja va col·laborar en l’acció “Aylán i els àngels de l’aigua”, esdeveniment d’homenatge als refugiats i en un vídeo per a l’ONG Rowing Together. “Tenim moltes ganes de veure la reacció de sanitaris, mèdics, ingressats i residents”, ha afegit Casadó.

Sobre el vídeo, la professora Judit Colell, directora del Grau en Comunicació Audiovisual de la Facultat i directora de cinema, ha dit: “El mosaic de petons és emocionant”. La realitzadora Belén Capdevila ha anat més enllà: “És la successió de petons més tendra des de Cinema Paradiso”.

Previous post

Mejor vivir sin miedo. La creatividad puede mejorar tu vida

Next post

Silly Vots (II): "I can't breathe"

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457