ActivitatsPremisProjectes estudiants

Col·laboració en la Campanya “Una rosa per a una causa” de la Fundació IReS (Sant Jordi 2015)

Igual que el curs passat, el disseny de la Campanya “Una rosa per a una causa” de la Fundació IReS (amb el suport de l’Hotel Majestic, entre altres) per a aquest SANT JORDI 2015 ha estat obra d’alumnes de 3r del nostre Grau de Publicitat i Relacions Públiques, concretament la Clàudia Blanes, la Clara Tiffon, la Marta Galceran i l’Anne-Lous Van den Ende. Les dues primeres han estat responsables de l’estratègia de comunicació aplicada i les altres dues del concepte creatiu i la seva aplicació als diferents materials de la campanya, les quatre guanyadores de les dues fases del Concurs convocat per la Fundació IReS. El projecte s’ha emmarcat dins dels treballs dels seminaris de Creativitat dels profs. Calvo, Fondevila, Morales i Tetilla.
 
La tarda de la Diada de Sant Jordi, al mateix Hotel Majestic, els responsables de la Fundació van fer lliurament del premi a les alumnes guanyadores, consistent en viatge pagat (més un tant per despeses) al proper Festival de Publicitat de Bilbao. Sense dubte, una bona recompensa a una molt bona feina, molt professional!
 
I la millor notícia: les 1.000 roses que es van posar a la venda es van exhaurir a mitja tarda, el que va representar un guany per a la Fundació IReS de més de 9.000€, que permetran realitzar prop de 240 atencions a infants i famílies que pateixen situacions de violència.
 
A la foto de grup, el Sr. Santiago Martín (Director de Comunicació i relacions públiques del Majestic  Hotel & SPA Barcelona), la Sra. Montserrat Tohà (Directora de la Fundació IReS), la Sra. Beatriz de Vicente (Directora de Comunicació de la Fundació IReS i Alumni

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sr. Santiago Martín, Sra. Montserrat Tohà, Sra. Beatriz de Vicente, Prof. Josep Maria Picola i tres de les quatre alumnes guanyadores del Concurs.

 

Previous post

Exemples de treballs de l’assignatura de Direcció d’Art en Publicitat de Blanquerna. Curs 2014-15

Next post

Taula rodona organitzada amb l'APG sobre el festival creatiu SXSW d'Austin

joseprr


Warning: Division by zero in D:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1415