ActivitatsGeneral

Presentacions dels casos BRITA, SVR-Lazartigue, IKEA i MATTEL, en el marc del Seminari de Rol Agència-Anunciant II

Després de les presentacions del dijous 7 dels casos FONTVELLA EN CASA i SOFIA BARCELONA, els passats dimarts 12 i dijous 14 es van completar les presentacions de les campanyes finals en el marc del Seminari VIII del Grau en Publicitat, RP i Màrqueting, als responsables de la resta de marques treballades en aquest segon semestre: BRITA, SVR-Lazartigue, IKEA i MATTEL.

Al llarg de les diferents sessions online, els grups de seminari que han jugat aquest semestre el rol de l’anunciant objecte d’estudi, i els que han fet d’agències a qui s’ha encarregat l’estratègia, creativitat i producció de les campanyes, van exposar el resultat del joc de rol anunciant-agència.

En el cas de BRITA va assistir a les presentacions el Sr. Danilo Costa, Digital Marketing Manager de la marca. Per part de SVR-Lazartigue, la Directora de Marketing i la Product Manager, senyores Marta Cirera i Laura Montoliu respectivament. En el cas d’IKEA no vam poder comptar finalment amb representant real de la companyia. Per part de MATTEL, en canvi, ens van acompanyar un ampli ventall de professionals: les senyores Celine Ricaud, Marketing Manager; Nerea Estradé, Category Lead de Fisher-Price; Carla Lloveras, Brand Manager de Fisher-Price; Luisa Llorens, Consumer Products Manager; Carmen Miranda, HR Iberia Lead; Adriana Gordo, HR Business Partner, i Sara Torra, HR Intern.

 

Previous post

Galeria de creativitat gràfica en temps de pandèmia, VISCA LA CREATIVITAT!

Next post

“THE UNEXPECTED FINAL PARTY”, festa sorpresa per als alumnes de 4t :)

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in D:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1439