ActivitatsGeneral

Presentacions dels casos FONTVELLA EN CASA i SOFIA BARCELONA, en el marc del Seminari de Rol Agència-Anunciant II

El passat dijous van tenir lloc les primeres presentacions de les campanyes treballades en aquest semestre en el marc del Seminari VIII del Grau en Publicitat, RP i Màrqueting.

En el torn matí, en sessió online coordinada i moderada pel Prof. Josep Maria Picola, els diferents grups van presentar les estratègies, els camins creatius i els materials publicitaris i de RP a l’equip de màrqueting responsable del servei FONTVELLA EN CASA (Grupo Danone). En concret, ens van “acompanyar” Gonzalo Raventós, Consumer e-Commerce & Digital Manager de la marca; Inés Van de Walle, Market & Consumer Insights Manager; Macarena Rojas, Stagiaire Digital Marketing, i Ricard Gimeno, alumni graduat el passat juny, també Stagiaire Digital Marketing.

En el torn de tarda, el protagonisme va recaure en la marca SOFIA BARCELONA (nova denominació de l’Hotel Sofia, englobat a Selenta Group) i al llarg de la sessió online realitzada també per Google Meet i moderada pel Prof. Marc Polo, els estudiants dels diferents seminaris de rol van tenir ocasió de presentar les seves respectives campanyes a Andrea Trillo, Marketing Manager, i Mònica Dalmau, Marketing & PR Coordinator. La Mònica és també alumni del grau en Publicitat, RP i Màrqueting, en el seu cas graduada el 2013.

Els propers dimarts 12 i dijous 14 es completaran les presentacions de campanyes finals del seminari als responsables de la resta de marques treballades en aquest segon semestre: BRITA, SVR Lazartigue, IKEA i MATTEL.

 

Previous post

"Las Charlas de los Jueves" (Seminario IV Prof. Teresa Luis)

Next post

Vídeo d’homenatge als repartidors a domicili en temps de confinament, ideat i produït per alumnes de 4t de Publicitat, RP i Màrqueting

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457