MaterialsNoticiesPublicacions

Què és “Un piti y subo”?

El passat dimecres 17 d’abril, estudiants i professors es van veure sorpresos per una nova campanya “guerrillera” a la facultat (individuals i posa-gots a la cafeteria, cartells a l’escala i als banys) en la que es publicitava una pàgina web: www.unpitiysubo.com. Vols saber de què tracta? Nosaltes t’ho expliquem.

Es tracta d’un blog en el que tres persones relacionades amb la facultat (a dia d’avui encara anònimes) narren el dia a dia de tres personatges ficticis a Blanquerna. Personatges ficticis, sí (Elena, El Puto Becario i Almudena), però que conviuen experiències amb personatges i espais reals. Més enllà dels tres autors, es busca que qualsevol persona de l’àmbit universitari Blanquerna hi participi escrivint també el seu “post”, creuant-se o no amb Elena, El Puto Becario i Almudena.

Són “posts” breus, fàcils, lleugers i ràpids de llegir, escrits en un to sovint humorístic. El nom del blog fa referència a l’espai que hi ha a l’entrada de la facultat, conegut per tots els estudiants com “El Fumadero”, on és freqüent escoltar la frase “M’acabo el piti i pujo a classe”. De fet, a la seva autodescripció, diuen el següent: “… tres estudiantes pre y universitarios que escriben a tiempo real breves historias semanales que no te llevarán más de unos minutos leerlas. Vamos, el tiempo que tardas en fumarte un piti y subir a clase”.

www.unpitiysubo.com

Els podeu trobar també al Facebook (https://www.facebook.com/pages/Un-piti-y-subo/123299304528958?fref=ts) i al Twitter (https://twitter.com/unpitiysubo).

 

Previous post

Bona participació en el curs d'abril de Disseny i Productivitat

Next post

L'exalumna Andrea Marroquín Mallol del grau de Publicitat i Relacions Públiques ha obtingut un premi Emmy

Pau Agustí Esmerats


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457