ActivitatsCreativitatDirecció d'artGeneralPremisProjectes estudiants

Reunió del Jurat del 6è Concurs “Una rosa per una causa” de la Fundació IReS

La setmana passada es va reunir a la Facultat, un any més, el Jurat del Concurs “Una rosa per una causa” de la Fundació IReS. Aquesta és la 6a edició d’aquest projecte, impulsat per la Fundació IReS (en col·laboració amb Bouquet, l’Hotel Majestic i la Facultat des de la 1a edició) i que es treballa en el marc dels seminaris de Creativitat de 3er del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting. 
L’equip guanyador, que serà proclamat en un acte que es farà en les properes setmanes, rebrà com a premi assistir al Festival Publicitari El Sol 2019 (Madrid), a part de veure produïts els materials objecte del Concurs que lluiran en la Diada de Sant Jordi: la capsa de la rosa solidària, el cartell (roll-up), el fulletó i les aplicacions digitals. 
El Jurat va estar format per les Sres. Natàlia Valenzuela i Esther Gil, en representació de la Fundació IReS (Directora i Responsable de Projectes, respectivament), la Sra. Noelle Detry, Directora del Taller Floral Bouquet, la Sra. Arantxa Domínguez, Communication&PR de Majestic Hotel, el Sr. Miquel Guri, Director de l’agència The Loves Comes, i els professors Josep Rom i Josep Maria Picola, en representació de la FCRI Blanquerna (Director i Coordinador del Grau en Publicitat, RP i Màrqueting, respectivament). Va fer de secretari el nostre alumne Ton Marquès, estudiant de 1r del Grau en Publicitat, RP i Màrqueting.

Previous post

XXV Jornades de Comunicació Blanquerna

Next post

Visita de Sara Riera de Seat

joseprr


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1494