ActivitatsAlumniEns ha visitat...General

Segueixen les visites d’alumni per compartir el seu dia a dia professional

Segueixen les visites virtuals, per pantalla, d’ex-alumnes de perfils diversos per compartir el seu dia a dia professional amb les noves generacions de comunicadors que pugen. Aquest ha estat el cas les darreres setmanes de LAURA ROMERO (linkedin.com/in/laura-romero-guillem) i d’ALEJANDRA DESVALLS (linkedin.com/in/alejandra-desvalls-caralt) en el marc de l’assignatura d’Introducció a la Publicitat, les Relacions Públiques i el Màrqueting del prof. Josep Maria Picola.

La Laura és account director a DDB Health, a Barcelona (després d’un període a Madrid com a directora general de BeAgency) i va centrar la seva intervenció en els contrastos viscuts per ella, en haver fer estades a l’estiu a campus esportius nord-americans de primer nivell i haver fet de voluntària al Tercer Món (a Ghana), però també a nivell professional, en haver dirigit una agència local a Madrid i ara treballar per a una agència multinacional a Barcelona, així com en les especificitats de la comunicació de l’àmbit de la salut respecte a la d’altres sectors més de gran consum. La Laura és, a més, autora del llibre “Mucho Todo Nada”, una història escrita en primera persona en la que narra dues experiències que reflecteixen “que la felicitat no és tenir-ho tot sinó valorar el que els altres et donen”.

L’Alejandra, per la seva banda, treballa a Londres en l’àmbit de l’estratègia, la planificació i la contractació de mitjans, tant offline com online, com a global account manager de Zenith. En concret, com a responsable de la comunicació global de la marca de cosmètica Coty (amb marques com Wella, Rimmel o Max Factor) arreu del món. Prèviament va treballar a McCann Barcelona com a account executive. En la seva exposició va aprofundir en la importància d’una bona feina en la tria dels canals, els suports i els formats per assegurar l’èxit d’una campanya i en el principal motiu que la va portar a fer el salt a l’àrea dels mitjans: no abandonar la idea creativa (“el nadó”, en paraules d’ella) quan acaba la seva feina l’agència i passa a mans de la central de mitjans.

Previous post

Maradona i la publicitat: un passeig pels anuncis...

Next post

Reviu el Sitges Next 2020 | Revive el Sitges Next 2020

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457