ActivitatsCreativitatEstratègiaGeneralNoticies

Taller gratuït ‘Estratègia i creativitat publicitària’ a Sitges

L’Ajuntament de Sitges des de l’Àrea de Promoció Econòmica i el seu Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell10, en col·laboració amb el Festival Sitges Next, organitza un curs gratuït per al descobriment del jove talent creatiu i de la seva promoció professional, que tindrà lloc al Centre Cultural Miramar de Sitges del 25 al 27 d’octubre. El dissabte 27 es dedicarà a la defensa dels treballs en públic.

L’Ajuntament de Sitges, conjuntament amb l’equip del Festival Sitges Next, presentaran un brífing als participants, consistent en l’elaboració conceptual i presentació d’una campanya de promoció turística de Sitges utilitzant la cultura com a eix principal.
El brífing es lliurarà dijous dia 25 a les 9.00 h i els participants tindran 48 h per a poder fer una proposta creativa. Tots els alumnes assistents rebran una formació en estratègia i creativitat publicitàries a càrrec de professors i experts de renom del sector publicitari.

Pensat com una combinació de sessions teòrico-pràctiques, els professors experts formaran als alumnes en conceptes que els ajudaran en la definició de l’estratègia i la creativitat de campanyes pel sector turístic. Els continguts aniran des de temes conceptuals comuns en tota campanya publicitària com a específics de campanyes adreçades al sector turístic. Participen els professors Josep Rom i Xavier Duran, del Grau de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting de Blanquerna, i els reconeguts publicitaris: Carles Ortet, Enric Nel·lo i Camil Roca.

Més informació a Sitges.cat.

Previous post

informe de Havas Group, “Nuevas ciudades, nuevas vidas”

Next post

Reportatge sobre Publicitarios Implicados de la revista El Publicista

joseprr


Warning: Division by zero in D:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1415