ActivitatsGeneralNoticies

Tercera convocatoria del Programa Xarxa Comunica i Emprèn de FUNDECO (Fundació de la Comunicació)

Alumnes del quart curs de Publicitat, assisteixen a la  la 3ª convocatòria del projecte «Xarxa Comunica i Emprèn», que té com a objectiu impulsar inquietuds i consolidar iniciatives emprenedores dins els sectors de la publicitat, les relacions públiques i el periodisme.

El projecte va adreçat a estudiants univeritaris o joves diplomats en carreres del sector de la comunicació que vegin l’emprenedoria com una via d’inserció laboral, professionals de la comunicació en situació d’atur i/o en risc d’exclusió social i petits empresaris o autònoms del sector que la comunicació que vulguin donar impuls al seu projecte empresarial i/o diversificar els seus productes o serveis.

 

La Facultat ha organitzat una sessió informativa el 24 d’octubre vinent, la qual tindrà lloc a l’Auditori i se celebrarà en dos torns, el primer a les 12:30h i el segon a les 16h.

 

Previous post

La Dra. Eva Santana, professora de la Facultat, presenta el seu nou llibre "Tapas de Publicidad" als alumnes de 2n de Comunicació

Next post

Alumnes de tercer i quart crus del Grau en Publicitat, RP i MK han presentat els spots que han elaborat per la marca «Pentrilo».

Publi


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457