ActivitatsEsdevenimentsGeneralNoticies

“THE UNEXPECTED FINAL PARTY”, festa sorpresa per als alumnes de 4t :)

A l’espera de que la Covid-19 ens deixi celebrar ben aviat la festa de graduació com a tal, des de l’Equip del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting es va organitzar el passat divendres 22 de maig (coincidint amb el final de les classes) un “UNEXPECTED FINAL PARTY” per als alumnes que acaben els seus estudis.

Una gran gala virtual, amb monòlegs i actuacions musicals d’alt nivell d’un bon grapat d’alumni i alumnes que van enlluernar amb el seu talent. La festa, tota ella online, es va allargar més de dues hores i va tenir connectades a més de 120 persones, entre alumnes, alumni i professors del Grau, comptant també amb la presència del Degà de la Facultat, Josep Maria Carbonell.

Moltes gràcies a tots per una trobada tan màgica… final simbòlic d’una etapa molt especial… en un context que enguany encara l’està fent més i més especial!

I un agraïment molt gran, per la seva empatia i generositat, per ajudar a fer d’aquesta festa virtual una trobada única, a Sandra Escudero (que va fer de conductora de la gala), Javier Marzá Osa, Maria Serra Moret, Carlota Muntada (i a la seva cosina i mànager Julia Avila Kahlo), Èlia Macià Puig, Maria Angerri, Gerard Benito Pardo, els delegats Marina Viu i Lluc Vila Boix, i al “rei de les mogudes”, el company professor Richard MC Wakefield!!!

ORGULL BLANQUERNA I TALENT BLANQUERNA, MÉS QUE MAI!!! 

 

 

 

Previous post

Presentacions dels casos BRITA, SVR-Lazartigue, IKEA i MATTEL, en el marc del Seminari de Rol Agència-Anunciant II

Next post

El gran test de la Universidad. Resilencia y aprendizajes vitales

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457