ActivitatsGeneralNoticiesProjectes estudiants

Vídeo d’homenatge als repartidors a domicili en temps de confinament, ideat i produït per alumnes de 4t de Publicitat, RP i Màrqueting

Aprofitant el cas treballat al Seminari de Rol “Agència-Anunciant II”, els alumnes que han jugat el rol del Departament de màrqueting i comunicació de FONTVELLA EN CASA (GRUPO DANONE) han ideat i produït un vídeo d’homenatge i agraïment als repartidors d’aquesta marca.

Durant aquest confinament, motivat per la crisi de la Covid-19, son moltes les famílies que ens mantenim còmodament hidratades gràcies a la professionalitat dels repartidors d’aigua embotellada a domicili. Això és el que ha motivat a crear aquest tribut musical al grup integrat per Maria Andrés, Julia Àvila, Marina Carol, Nieves Llevat, Paula Marull, Gemma Mayayo, Álvaro Pisano i Marta Saura, coordinat pel prof. Josep Maria Picola, en el qual hi destaca la participació de familiars dels alumnes. La banda sonora, autèntic himne als repartidors, és cantada i interpretada al piano per Carlota Muntada.

El vídeo, de dos minuts de durada, va ser projectat en línia el passat dia 7, durant la sessió de presentació de les campanyes dissenyades per a FONTVELLA EN CASA pels diferents grups del Seminari VIII. Els membres de l’equip de màrqueting real de la marca van felicitar de manera entusiasta els autors per la iniciativa i van destacar la qualitat professional de la peça.

Previous post

Presentacions dels casos FONTVELLA EN CASA i SOFIA BARCELONA, en el marc del Seminari de Rol Agència-Anunciant II

Next post

Galeria de creativitat gràfica en temps de pandèmia, VISCA LA CREATIVITAT!

Josep Maria Picola


Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\grau\publicitat\wp-includes\comment-template.php on line 1457