Hist˛ric Programació »       Dimarts 15 Dimecres 16

La Facultat de Comunicació Blanquerna (FCB), de la Universitat Ramon Llull (URL), organitza des de l’any 1995 les Jornades de Comunicació Blanquerna, amb l’objectiu d’acostar els estudiants al món professional a través de conferències, taules rodones i debats en els quals intervenen personalitats del món acadèmic, empresarial o institucional.

En les setze edicions anteriors, més de cinc-cents professionals han col·laborat per tal de complementar la formació dels estudiants i presentar la realitat del món de la comunicació. Amb el pas del temps, a més d’aprofundir en el seu objectiu inicial, les Jornades han esdevingut un espai de reflexió i de debat de professionals del periodisme, de la publicitat i les relacions públiques i de la comunicació audiovisual a través de taules rodones sobre les qüestions candents del sector i de la seva inserció en l’àmbit cultural i social.

Enguany, les XVII Jornades de Comunicació Blanquerna proposen una reflexió sobre el tractament dels valors en la comunicació. La capacitat dels mitjans de comunicació per a difondre, defensar i, fins i tot, modificar els valors de la societat reverteix directament sobre els ciutadans, conformant la seva visió de la vida i del món.

Quins valors s’estan proposant des dels mitjans? I quins es transmeten realment? És l’espai mediàtic un lloc on es creen i es destrueixen valors? Totes aquestes qüestions, i d’altres que en sorgiran, centraran els debats durant els tres dies de les Jornades.

Després de més de setze anys d’existència, comencem a recollir els fruits de la nostra tasca docent: la gran majoria dels moderadors dels actes d’aquesta edició de les Jornades són professionals llicenciats per la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Per tancar els actes, es farà com cada any la tradicional entrega dels Premis Blanquerna de Comunicació, en els seus tres àmbits: Premis Blanquerna a obres dels estudiants en les diferents modalitats establertes, Premi Blanquerna de Comunicació votat pels estudiants i els professors, i Premi Extraordinari Blanquerna atorgat per la Facultat.

Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL

· C/ Valldonzella, 23, 08001 Barcelona
· Auditori C/ Valldonzella, 12, 08001 Barcelona
T 93 253 31 08

infofcc@blanquerna.url.es
http://comunicacio.blanquerna.edu

Entrada LliureDescarregar el programa en format PDF

Amb el suport de