Històric Programació »       Dimarts 5 Dimecres 6

Atenció: 18h - Lliurament del Premi Extraordinari de Comunicació Blanquerna i Cloenda de les XIX Jornades de Comunicació Blanquerna - (Auditori)

La Facultat de Comunicació Blanquerna (FCB), de la Universitat Ramon Llull (URL), organitza des de l’any 1995 les Jornades de Comunicació Blanquerna amb l’objectiu d’acostar els estudiants al món professional a través de conferències, taules rodones i debats en els quals intervenen personalitats del món acadèmic, empresarial o institucional.

En les divuitenes edicions anteriors, més de nou-cents professionals hi han col·laborat per tal de complementar la formació dels estudiants i presentar la realitat del món de la comunicació. Amb el pas del temps, a més d’aprofundir en el seu objectiu inicial, les Jornades han esdevingut un espai de reflexió i de debat sobre les qüestions candents del sector i de la seva inserció en l’àmbit cultural i social, per part de professionals del periodisme, de la publicitat i les relacions públiques i de la comunicació audiovisual. A més, en aquesta edició tenim l'oportunitat d'enriquir el tractament de les temàtiques pròpies de la comunicació amb la inclusió de la dimensió internacional, gràcies al nou grau en Relacions Internacionals posat en marxa aquest curs per la Facultat.

Enguany, les XIX Jornades de Comunicació Blanquerna proposen una reflexió al voltant de l’esport com a factor comunicatiu de primer ordre: pel seu paper en la cohesió i inclusió socials o en la construcció identitària; pels seus diferents vessants a escala internacional, especialment en els Jocs Olímpics; pel monopoli del futbol (en el cas català especialment del Barça) en el periodisme esportiu...

Després de més de divuit anys d’existència, ja fa temps que recollim els fruits de la nostra tasca docent: en aquesta edició de les Jornades, hi ha una àmplia participació, com a convidats, de professionals que es van llicenciar en la Facultat de Comunicació Blanquerna, i que formen part de la comunitat d’antics estudiants, Alumni.

Per tancar les XIX Jornades de Comunicació Blanquerna, es farà com cada any la tradicional entrega dels Premis Blanquerna de Comunicació, en els seus dos àmbits: Premi Blanquerna al Millor Comunicador votat pels estudiants, els professors i el PAS, i Premi Extraordinari Blanquerna atorgat per la Facultat.

Facultat de Comunicació Blanquerna-URL

· C/ Valldonzella, 23, 08001 Barcelona
· Auditori C/ Valldonzella, 12, 08001 Barcelona
T 93 253 31 08

infofcc@blanquerna.url.edu
http://fcri.blq.url.edu

Entrada Lliure