LibrosPublicaciones

Comunicació política i d’institucions públiques

Toni Aira, Víctor Curto Gordo i Josep Rom Rodríguez
Barcelona: Editorial UOC, 2009.
ISBN: 978-84-9788-810-3
La política concebuda com un procés comunicacional. Així és com partits i institucions s’adapten a una societat hipermediàtica amb qui han d’interactuar de forma eficaç. La comunicació, els mèdia i la imatge són elements que tenen una gran importància en la vida de milions de ciutadans, i a aquests, com a votants potencials, cal que la política i les institucions públiques s’hi projectin de la manera més eficaç possible si és que volen erigir-se en representants de la majoria. Per això la comunicació política és cada dia més un factor molt present, de màxima importància, d’interès i d’actualitat. I és també per això que cada dia més creix la demanda de professionals molt qualificats que entenguin aquest món i que sàpiguen gestionar-lo. Aquest llibre proporciona eines molt valuoses per formar aquests actors imprescindibles. I és que en aquesta obra hi trobaran una eina fonamental tant per a l’estudiant com per al professional de la comunicació política. Amb una combinació calculada de teoria i pràctica, de la mà de tres autors vinculats simultàniament al món universitari i al professional, el text aporta a través de tres grans àrees d’interès (comunicació política, comunicació de campanyes electorals i comunicació d’institucions públiques) una visió global molt actual i acurada de la comunicació de la política.

Previous post

Taula rodona sobre Watchmen

Next post

Posgrado de Diseño y Moda

info