Actividades/noticiasGRECPRP

Tres siglos de publicidad en ‘La Vanguardia’

Carol Serra, Cristina Martorell, Isabel Solanas i Joan Sabaté, membres del Grup de Recerca en Estratègia i Creativitat Publicitàries, han col·laborat en la realització del monogràfic “Tres siglos de publicidad en La Vanguardia” publicat el 22 de desembre de 2011. El suplement recull anuncis antics, homenatja els “anunciants de tota la vida” del diari i analitzat perque el diari és un suport vàlid per als missatges publicitaris. Podeu veure el pdf en l’enllaç.

2011 12 22 Tres siglos de publicidad

 

Previous post

Fotografies de la segona taula rodona del cicle de conferències “Publicitat a Catalunya. L’herència dels pioners”

Next post

Participación en el III Congreso Internacional Asociación Española de Investigación en Comunicación

JosepRR