Actividades/noticiasGRECPRP

Conferència sobre publicitat “no convencional” del professors Santana i Rom a la Cambra de Tarragona

Eva Santana i Josep Rom, membres del GRECPRP i coautors del llibre ‘Jump the line! Tècniques de publicitat no convencionals’. 

Han participat en el programa de conferencies “Bon dia tarragona” que organiza la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. Rom i Santana han fet un ràpid repàs de com han canviat la publicitat i les vendes en els darrers 15 anys de les tècniques i les eines de la publicitat no convencional. Podeu veure un vídeo-reportatge de la conferència en aquest enllaç al canal CambraTV Tarragona. (25/02/2016)

756-1s

Previous post

Tribunal de tesis doctoral "The Advertising Creative Process"

Next post

II Symposium Grafica 2016

JosepRR